LAPAČE SNŮ A SNY

 

 

lapac-snu

 

 

Proč se nám zdají sny?

Někdo si své sny nepamatuje a jiný zase může každé ráno vyprávět dlouhé příběhy. Většinou ve spánku vstřebáváme zbytkový obsah mysli z předešlých dnů, ale sny občas obsahují sdělení, které je pro nás důležité. Může jít o naděje a přání, skrytá přesvědčení a nevyjádřené strachy. Dokáží také varovat, když ze své cesty sejdeme do slepé uličky nebo věštit budoucnost.

 

Snové řeči se dá ale těžko porozumět, vymyká se logickému uvažování. Využívá symboly a jednotlivé obrazy, které znázorňují prchavý pocit.  

 

Příliš mnoho snů může svědčit také o tom, že je spánek lehký a nekvalitní. Po takové noci se člověk probouzí unavený, protože hlavní regenerace probíhá v nejhlubší fázi spánku beze snů.

 

 

lapac-snu_1

 

 

jak funguje lapač snů?

 

Lapač snů pomáhá chránit člověka během spánku a zároveň harmonizuje prostor svou symetrií a energií, která se do něj přenesla při ruční výrobě. 

 

Kruh symbolizuje svět a vesmír a bezpečně obklopuje korálek uprostřed – vlastní já člověka. Udržuje tak v rovnováze vnitřní prostor a podporuje nás ve správném vývoji. Prostřednictvím snů jsme upozorňováni na vše důležité. Proto někdy potřebujeme i špatné sny, abychom si něco uvědomili. Může jít o potlačované emoce, které nebyly prožity během dne, když zanedbáváme duševní hygienu.

 

Za noční můry jsou považovány takové sny, které jsou opravdu děsivé a opakují se. Brání člověku v klidném odpočinku. Zatímco běžné sny usilují o naše duševní zdraví, noční můra obtěžuje, stejně jako obtěžující hmyz. Ochrana lapače snů spočívá v tom, že tyto nežádoucí vnější vlivy eliminuje. Negativní působení se ztratí v síťce a uzlících a nedostane se do energetického pole člověka.

 

Vyberte si svůj lapač snů z nabídky Madelaine.

  

 

Krásné snění, noční i denní

Monika

 

 

Líbil se ti článek? Poděl se o něj s ostatními, jistě někomu udělá radost. Za jeho sdílení ti děkuji. 

Zpět do obchodu