INTERIÉR PODLE FENG-SHUI

 

 feng-shui-lapac-snu

 

 

Harmonie bydlení podle feng shui

Naše domovy a jiné prostory, které obýváme, na nás mají vliv. Je-li naše prostředí harmonické, čisté a vyladěné, tak i my se většinou cítíme dobře. A protože vnitřní rozpoložení odráží vnější, tak bydlení je často odrazem toho, jak se nám v životě vede.

A obráceně - péčí o vnější prostor, můžeme lehce ovlivnit prosperitu v oblastech, které k životu patří – zdraví, vztahy, osobní vyzařování, úspěch a radost.

 

 

Rušivě působí například nefunkční, rozbité nebo nepoužívané přístroje a předměty. Podobně negativně vysílají věci, které nesou ve své paměti nehezké události a vyvolávají smutné vzpomínky.

Potom jsou naopak předměty, které vytvářejí dobré a příjemné vibrace. Sem patří umění, věci krásné nebo nové, které máme rádi, výtvory dětí, dárky z lásky, květiny.

Jednoduše, buď při pohledu na ně cítíme radost, nebo starost.

 

Každá věc v sobě nese informaci, kterou třeba nemusíme přímo vnímat, ale podprahově ovlivňuje naši náladu.

.

 

macrame-pirka

 

 

Ručně vyráběné lapače snů a dekorace jsou jedním z pozitivních zářičů, které prostor nejen zkrášlí, ale také zjemní a harmonizují. Pomáhají podpořit klidnou atmosféru a rovnováhu věci zemských a nebeských. Přispívají k volnému proudění energie čchi a čistí prostor. S tímto záměrem jsou vytvářené, aby měly dobrý účinek pro člověka.

 

Podle principů Feng Shui je užitečné svému bydlení, nebo místu kde jsme většinu dne, věnovat pozornost. Jednoduché, volné zařízení interiéru vede k lehkosti. Přeplněnost a chaotičnost zase ke stresu a pocitu přetížení.

Základ šťastně prožitého dne, je klidná noc a dobrý spánek. Proto je podstatné, jak si doma odpočineme, abychom měli dostatek energie na další den.

 

Přečtěte si také článek Jarní úklid podle Feng Shui.

 

 

Krásné snění, noční i denní

Monika

 

 

Líbil se ti článek? Poděl se o něj s ostatními, jistě někomu udělá radost. Za jeho sdílení ti děkuji. 

Zpět do obchodu