KAM LAPAČ SNŮ UMÍSTIT?

 

lapac-snu_2 

 

 

Kde umístit lapač snů?

Na tuto otázku se mě často ptáte. Ideální místo je na zdi u postele přímo nad hlavou, kdy nejvíce působí jako ochranný symbol. Ale zrovna tak dobře slouží, pokud visí na jakékoliv zdi v blízkosti lůžka. Nebo může být v zorném úhlu očí a být tím prvním, co uvidíte při probuzení a tím posledním, na co pohlédnete před usnutím.

Lapač snů lze také zavěsit kdekoliv v místnosti, na volnou zeď, kde mu to prostě sluší. Tak vyrovnává a harmonizuje prostor svým pozitivním vyzařováním a symetrií.

 

 

.

lapac-snu-bezovy

 

.

 

Některé menší vypadají moc hezky pověšené v okně. Takto chrání prostor a nevpouští negativní energii a pozitivní podrží. Já má jeden nad postelí a druhý v okně. Každé ráno při větrání se krásně třepotají pírka a to mě naplňuje radostí. 

 

Každý interiér je jiný a proto se nedá striktně řídit nějakými pokyny, které třeba nelze splnit. Nejlépe uděláte, když dáte na své pocity a srdce. Místo, kde se vám bude nejvíc líbit, je to pravé. Důležité je, abyste při pohledu na lapač snů pocítili radost. Pokud by byl například u postele přímo nad hlavou, ale pocitově by vám tam neseděl nebo spíš překážel, tak to není to správné místo.

 

Lapače snů, vzhledem ke své legendě, jsou nejvhodnější do ložnic a dětských pokojů pro ochranu a podporu klidného spánku. Jako dekorační a harmonizující prvek je však můžete použít kdekoliv. Například si s ním vyzdobit obývací pokoj, chodbu nebo jakoukoliv jinou místnost. 

  

Mohlo by vás také zajímat Jak vybrat lapač snů.

 

 

Krásné snění, noční i denní

Monika

 

 

Líbil se ti článek? Poděl se o něj s ostatními, jistě někoho obohatí. Za jeho sdílení ti děkuji. 

Zpět do obchodu