JAK LAPAČE VZNIKAJÍ

lapace-snu_2

 

 

Výroba lapačů snů madelaine 

 

Většinou to tak vyjde, že na lapačích pracuji večer. Bude to tím, že jsem sova. A tak vznikají, když přichází tma a tím získávají energii noci, kam také patří.

  

Večer se lidská mysl zklidňuje, vše utichá a noc odhaluje své záhady a tajemství. Miluji ty chvíle s lapači. Přichází kouzelný okamžik přítomnosti. Možná to znáte, když se věnujete jakékoliv tvorbě, tak všední život mizí a přichází soustředěná pozornost a zároveň radost.

Přistupuji k nim posvátně a s pocitem pohody. Je moc důležité jak a s jakým záměrem vznikají. Většinou postupuji pomalu, věnuji jim čas a nechám se vést momentální inspirací.

 

 

 vyroba-lapacu

 

 

Vypletený kruh musí být přesný a symetrický, jako dokonalá mandala snů. Vytváří se do kruhu, takže jeho základ vlastně tvoří spirála. Tak přináší potřebnou harmonii pro ochranu spánku a prostoru.

Je dobré chránit své noční sny. Jde v nich totiž mysl stranou a proto mají spíš podobu nelogických obrazů, překvapivých scén nebo archetypálních momentů. A právě v tuto chvíli, bez našeho vnitřního kritika a komentáře, můžeme dostávat pravdivý obraz o tom, co se v nás odehrává.

 

 

 jak-lapace-vznikaji

 

 

Baví mě, když lapače vypadají jako interiérový šperk, nebo jako ženské šaty. Krása podporuje víru v náš životní sen. Proto volím přírodní materiály, které jsou moc hezké pro oko i na omak. Některé lapače jsou zdobeny minerály, protože mají svou pozitivní energii, která působí na člověka.

Od každého dělám jen jeden kus, takže vznikají stále nové originály.

 

 

foceni

 

 

Přes den využívám denního světla a fotím. S fotkami dále pracuji a vkládám na web, instagram, facebook, pinterest a vyřizuji vaše objednávky. Nejkrásnější pro mě je objevovat nové materiály a tak chodím a hledám.

Většinou jsou novou inspirací a vždy se pro nějaký kousek nadchnu a vznikají další nápady, motivy a barevné kombinace.

 

 

 madelaine lapače snů

 

A balení je celé ekologické, rozložitelné v přírodě.

 

 

 

Vyberte si z aktuální nabídky Lapačů snů.

 

 

Krásné snění, noční i denní

Monika

 

Zpět do obchodu