PROČ HVĚZDNÉ LAPAČE?

lapace-snu-podle-hvezd 

 

 

Lapače snů podle hvězd

 

Mám ráda Zemi a hvězdy na nebi, které nás povznáší a inspirují. Večer, když přijde tma, je čas pro zklidnění a pohodu, ale taky pro rozjímání. A potemnělá obloha nám rozšiřuje obzory a když je jasno, tak ukazuje svou krásu hvězd. Jsme obyvatelé Vesmíru, který je naším pravým domovem. 

 

Některé mé lapače snů nesou názvy jednotlivých planet, souhvězdí nebo jiných pohledů na nebeskou klenbu. Z našeho úhlu pohledu se zdá, že nebe je nad námi, ale ve skutečnosti je všude kolem nás a taky v nás. Již dávní astrologové a astronomové při pozorování noční oblohy zaregistrovali určité zákonitosti pohybu hvězd a jejich vlivu na nás. Každá hvězda vyjadřuje určitý aspekt nebo vlastnost, která se zároveň projevuje v každé lidské bytosti.

 

Při práci na lapačích spojuji nebe se zemí. Vytvářejí tak pomyslný most mezi dvěma světy. Během nočních snů se propojujeme s hlubšími částmi nevědomí a při snění denním zase s naší fantazií a kreativitou. Lapače snů pomáhají nejen chránit období odpočinku, ale také podporovat inspiraci v podobě snů a poselství přicházející z hvězd. V tom je jejich kouzlo a krása.

 

 

Lapače snů Madelaine vybírejte podle svých preferencí, vkusu nebo se řiďte jednoduše intuicí.

 

 

Krásné snění, noční i denní

Monika

 

Zpět do obchodu