JAK VYBRAT LAPAČ SNŮ

 

jak-vybirat-lapac-snu

 

 

Lapače snů nejsou jenom hezká nástěnná dekorace, ale vzhledem ke svému indiánskému původu a starým legendám, také magickým předmětem plným symbolů.

Podle těchto legend chrání nejen spánek a sny od negativních sil, ale nepropustí ani špatné myšlenky, které by mohly kazit naše dobré vize a plány.

 

Jak vybrat lapač snů pro sebe a své blízké?

Při výběru dejte hlavně na svou intuici, aby vám dělal radost a zároveň dobře sloužil. Většinou je to ten, který vám padne jako první do oka nebo se k němu vracíte. Měl by také určitým způsobem vyjadřovat vaši osobnost, nebo toho, komu lapač snů pořizujete jako dárek. Je vaše duše spíš romantická, elegantní, anebo máte nejraději přírodní styl života?

 

Zde na Madelaine najdete lapače snů různých velikostí a většinou v barvě přírodní béžové nebo bílé. V oblibě jsou ty větších rozměrů, ale vždy volte podle vašich prostorových možností a vkusu. Do dětských pokojů zase vybírejte menší, aby odpovídal velikostí dětskému světu. Podle legendy lapače vznikly jako ochrana proti zlým silám a opravdu velmi dobře působí na klidný spánek dětí.

 

 

Barva PŘÍRODNÍ uklidňuje, působí harmonicky a uzemňuje. 

BÍLÁ je symbolem čistoty, svěžesti a napomáhá k dobrému odpočinku.

 

 

bile-lapace-snu

 

 

Velkou roli při rozhodování, jaký lapač snů zvolit, také hraje jeho název. Může vás intuitivně oslovit právě jeho jméno, protože s vámi nějakým způsobem rezonuje.

Během práce je do něj vpletena právě taková informace, kterou nese ve svém pojmenování.

 

 

Mohlo by vás také zajímat, kam správně zavěsit lapač snů. To se dočtete v článku Kde lapač snů umístit. 

 

 

Krásné snění, noční i denní 

Monika

 

 

Líbil se ti článek? Poděl se o něj s ostatními, jistě někoho obohatí. Za jeho sdílení ti děkuji. 

Zpět do obchodu